Преузимање ПДФ-а

АГРАР ИНСПЕКТ ДОО ВРБАС

Десанке Максимовић 8, Врбас

Контролна тела по стандарду SRPS ISO/IEC 17020:2012

Основни подаци

Број пр.:2-03-482
ПИБ:114246219
Акр. број:06-401
Web:
Тел:065/9702949
Факс:

Статус предмета

Статус акр.:Акредитован
Статус суспензије:Без суспензије
Датум прве акр.:19. новембар 2024.
Датум последње акр.:19. новембар 2024.
Датум истицања/укидања акр.:18. новембар 2028.

Контакт особа

Име и презиме:Миодраг Ђурковић
Функција:руководилац квалитета
Телефон:065/9702949
Факс:
Е-маил:agrarinspekt@gmail.com

Локације

Л1 - АГРАР ИНСПЕКТ ДОО ВРБАС

Историја статуса

19. новембар 2024. - 18. новембар 2028.Акредитован

Обим акредитације

Предмет контролисања Врста контролисања Референтна документа (интерни поступци/прописи/правилници) Локације
К-09 Производи за људску употребу, укључујући храну
Житарице Пшеница, Кукуруз

Контролисање прилагођености транспортних средстава

ПР-05 Процедура Контролисање подобности транспортног средства издање 1 од 18.03.2024.

Л1 
Житарице Пшеница, Кукуруз,

Контролисање количине мерењем на колским вагама

ПР-03 Процедура Контролисање квантитета мерењем на колским вагама издање 1 од 18.03.2024.

Л1 
Житарице Пшеница, Кукуруз

Контролисање квалитета

Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина („Сл. Гласник РС“ бр. 68/2016 и 56/2018) чланови 1 – 11, 17, 18
Правилник о методама физичких и хемијских анализа за контролу жита, млинских и пекарских производа, тестенина и брзо смрзнутих теста („Сл. Лист СФРЈ“ бр. 74/88) део I, члан 30, тачке I.1., I.3.- I.4., I.6.- I.9. и тачке I.19.- I.20.)
SRPS E.B1.200:1978 – повучен
SRPS E.B1.200/1:1992 – повучен
SRPS E.B1.201:1987 – повучен
SRPS E.B3.516:1982 – повучен
SRPS E.B3.516/1:1991– повучен

Л1 

Узорковање

SRPS EN ISO 24333:2012

Л1 
Брашно Пшеница, Кукуруз

Контролисање квантитета кубицирањем

УП-02 Упутство за утврђивање количине робе у складишном простору кубицирањем издање 1 од 18.03.2024.

Л1 
Јестиво уље, Семенска роба, Шећер, Брашно, Конзерве (риба, месни нарезак, паштете и сл.) Млеко и млечни производи, Јаја, Тестенине, Сточно брашно, Вештачко ђубриво, палете, Флаширана вода, Воће и поврће.

Контролисање квантитета бројањем (Tally service)

ПР-04 Процедура Контролисање квантитета бројањем (Tally service) издање 1 од 18.03.2024.

Л1