|
АГРАР ИНСПЕКТ ДОО ВРБАС
Десанке Максимовић 8, Врбас
Контролна тела по стандарду SRPS ISO/IEC 17020:2012
Основни подаци
Број пр.: | 2-03-482 |
ПИБ: | 114246219 |
Акр. број: | 06-401 |
Web: | |
Тел: | 065/9702949 |
Факс: | |
Статус предмета
Статус акр.: | Акредитован |
Статус суспензије: | Без суспензије |
Датум прве акр.: | 19. новембар 2024. |
Датум последње акр.: | 19. новембар 2024. |
Датум истицања/укидања акр.: | 18. новембар 2028. |
Контакт особа
Име и презиме: | Миодраг Ђурковић |
Функција: | руководилац квалитета |
Телефон: | 065/9702949 |
Факс: | |
Е-маил: | agrarinspekt@gmail.com |
Локације
Л1 - АГРАР ИНСПЕКТ ДОО ВРБАС |
Историја статуса
19. новембар 2024. - 18. новембар 2028. | Акредитован |
Обим акредитације
Предмет контролисања |
Врста контролисања |
Референтна документа (интерни поступци/прописи/правилници) |
Локације |
Житарице Пшеница, Кукуруз |
Контролисање прилагођености транспортних средстава |
ПР-05 Процедура Контролисање подобности транспортног средства издање 1 од 18.03.2024. |
Л1 |
Житарице Пшеница, Кукуруз, |
Контролисање количине мерењем на колским вагама |
ПР-03 Процедура Контролисање квантитета мерењем на колским вагама издање 1 од 18.03.2024. |
Л1 |
Житарице Пшеница, Кукуруз |
Контролисање квалитета |
Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина („Сл. Гласник РС“ бр. 68/2016 и 56/2018) чланови 1 – 11, 17, 18 Правилник о методама физичких и хемијских анализа за контролу жита, млинских и пекарских производа, тестенина и брзо смрзнутих теста („Сл. Лист СФРЈ“ бр. 74/88) део I, члан 30, тачке I.1., I.3.- I.4., I.6.- I.9. и тачке I.19.- I.20.) SRPS E.B1.200:1978 – повучен SRPS E.B1.200/1:1992 – повучен SRPS E.B1.201:1987 – повучен SRPS E.B3.516:1982 – повучен SRPS E.B3.516/1:1991– повучен
|
Л1 |
|
Узорковање |
SRPS EN ISO 24333:2012 |
Л1 |
Брашно Пшеница, Кукуруз |
Контролисање квантитета кубицирањем |
УП-02 Упутство за утврђивање количине робе у складишном простору кубицирањем издање 1 од 18.03.2024. |
Л1 |
Јестиво уље, Семенска роба, Шећер, Брашно, Конзерве (риба, месни нарезак, паштете и сл.) Млеко и млечни производи, Јаја, Тестенине, Сточно брашно, Вештачко ђубриво, палете, Флаширана вода, Воће и поврће. |
Контролисање квантитета бројањем (Tally service) |
ПР-04 Процедура Контролисање квантитета бројањем (Tally service) издање 1 од 18.03.2024. |
Л1 |
|