Преузимање ПДФ-а

ИНСТИТУТ ЗА ХИГИЈЕНУ И ТЕХНОЛОГИЈУ МЕСА, сертификационо тело за сертификацију производа

Каћанског 13, 11000 Београд

Сертификациона тела по стандарду SRPS EN ISO/IEC 17065:2016

Основни подаци

Број пр.:2-04-067
ПИБ:100265676
Акр. број:04-036
Web:http://www.inmes.rs/
Тел:011/ 2650 -655
Факс:

Статус предмета

Статус акр.:Акредитован
Статус суспензије:Без суспензије
Датум прве акр.:2. август 2023.
Датум последње акр.:2. август 2023.
Датум истицања/укидања акр.:1. август 2027.

Контакт особа

Име и презиме:Зоран Петровић
Функција:координатор система менаџмента
Телефон:011 2650 655
Факс:
Е-маил:zoran.petrovic@inmes.rs

Локације

Л1 - Локација 1

Историја статуса

2. август 2023. - 1. август 2027.Акредитован

Обим акредитације

Предмет сертификације Поступак оцењивања усаглашености Референтна документа Локације
С-09 Органска производња
Прерада органских производа: органска храна, органска сточна храна

Закон о органској производњи
(„Службени гласник РС“ бр.30/10 и 17/19)
Правилник о контроли и сертификацији у органској производњи и методама органске производње („Службени гласник РС“ бр. 95/20 и 24/21)

Л1 
Органско сточарство и органски сточарски производи

Закон о органској производњи
(„Службени гласник РС“ бр.30/10 и 17/19)
Правилник о контроли и сертификацији у органској производњи и методама органске производње („Службени гласник РС“ бр. 95/20 и 24/21)

Л1 
Органска биљна производња, органско семе, расад и садни материјал


Закон о органској производњи
(„Службени гласник РС“ бр.30/10 и 17/19)
Правилник о контроли и сертификацији у органској производњи и методама органске производње („Службени гласник РС“ бр. 95/20 и 24/21)

Л1